Financiële vrijheid - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Financiële vrijheid

Opleidingen
Algemeen:Als uitvloeisel van onze opleidingen komt vaak het begrip "Financiële vrijheid" ter sprake. Wat is financiële vrijheid eigenlijk? Voor de één betekent dit een extra potje om wat leuke dingen te kunnen doen. Voor de ander betekent dit dat er een droom kan worden gerealiseerd. Een kleine droom of een grote droom, dat maakt niet uit.

Dromen:
Heb jij geen droom? Stel je dan maar eens voor wat je zou doen als je een miljoen zou winnen. Zou je dan nog steeds blijven doen wat je nu doet? Vast niet. Dan komen de wensen en verlangens echt wel naar boven...

Denk je dat jij je dromen niet kunt realiseren? Zit jij nog in het systeemdenken van hard werken en niks komt voor niks? Dan moet je niet bij ons aan de bel trekken, dan is dit niks voor jou. Ben je nieuwsgierig en kun je met een open mind tegen dingen aan kijken? Dan horen we het graag.

Voorlichting:
Wij geven voorlichting over een manier waarmee je op een legale en vooral heel eerlijke manier een heel leuk extra inkomen kunt creëren. Dit kost je eigenlijk heel weinig moeite, maar je kunt het nog flink uitbreiden als je gedreven bent.

De voorlichting duurt ca. 1,5 uur en wordt gegeven met een PowerPoint presentatie, rekenvoorbeelden, etc. bij ons in de praktijkruimte. Maar heb je een groepje geïnteresseerden, wil je die ook een kans bieden, maar ben je nog wat onzeker om dat zelf te presenteren? Dan komen we ook bij je thuis of doen we dat op afstand met een Zoom presentatie.


.

Terug naar de inhoud