(Geleide) visualisaties - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

(Geleide) visualisaties

Behandelingen
Geschikt voor:Opsporen van oorzaken van problemen, opsporen en activeren van krachtbronnen waar je uit kunt putten, contact krijgen met je gidsen, engelenhealing waarbij je energetische systeem helemaal wordt schoongemaakt en je meestal ook nog een bonus mag ontvangen in de vorm van een inzicht.

Visualiseren (in je gedachten dingen zien) is niet voor iedereen weggelegd, maar als je dat kunt, is het wel een hele mooie manier om ergens achter te komen. Je kunt zelf iets visualiseren aan de hand van een bepaald onderwerp wat we bespreken (dat komt vaak spontaan), of ik kan je een verhaal vertellen waar je in mee gaat (geleide visualisatie).

Meestal stuur ik het proces en jij beleeft het mee. Ik vertel dan heel rustig een verhaal, wat jou pakt en waar je in mee gaat. Ik vraag wat je ziet, voelt en hoort en op een gegeven moment zit je helemaal in dat verhaal. Meestal is dat een complete fantasiewereld. In die fantasiewereld neem ik je mee naar een situatie waarin je iets moet zoeken wat belangrijk voor je is, waar je van iemand belangrijke informatie krijgt, of waarin er iets belangrijks met je wordt gedaan. Het kan ook zijn dat ik een verhaal begin en als je er eenmaal goed inzit, dat je het dan zelf afmaakt.

Een hele mooie techniek is ook de engelenhealing die ik van Erik Berglund heb geleerd. Hierbij wordt je meegenomen op een reis naar een soort hemel. Die reis op zich is al heel mooi. Daarna krijg je een uitgebreide hesling van een aantal engelen en eventueel andere wijze mensen. Op de terugreis is er nog een speciale verrassing voor je, die achter een deur is verborgen. Dat stuk lijkt op wat in het voorbeeld hierna is beschreven. Een zeer bijzondere ervaring!

Het doel van een visualisatieoefening is over het algemeen het verkrijgen van inzichten. Die komen uit je onderbewustzijn omhoog borrelen en presenteren zich als beelden of geluiden. Het is je intuïtie en die heeft het vaak bij het rechte eind. Soms is die informatie symbolisch en moet die geïnterpreteerd worden, maar daar help ik je wel bij.


Voorbeeld:

Een veel gebruikte visualisatie is een bos-, berg- of strandwandeling, waarbij ik je op een gegeven moment naar een klein onbekend paadje leid. Ik maak je nieuwsgierig door te zeggen dat er aan het eind van dat paadje iets heel bijzonders is. Dan doemt er meestal een stukje van een dak op en even later zie je een huisje. Je mag dan zelf beschrijven hoe het er uit ziet. We lopen er een keertje omheen en zien ergens een deur. Achter die deur is een gang, maar het is donker: je ogen moeten eerst flink wennen. Dan zie je dat het een hele lange gang is met aan beide kanten ontzettend veel deuren.

Achter één van de deuren is iets wat voor jou heel belangrijk is. Je mag voelen bij elke deur of dat die deur is. Voelen met je handen, met je buik tegen de deur aan, of gewoon invoelen zonder contact. Dan vind je na een aantal deuren jouw deur. Ik laat je binnen, maar ga niet mee. In de ruimte erachter moet je al je fysieke en niet fysiek zintuigen op scherp zetten, om te vinden wat er zo belangrijk voor je is. Ik leid je daar door heen door van alles uit te vragen.

Het resultaat kan zijn dat je een boek vindt. Je slaat het open en precies daar staat een tekst waar je wat mee kunt. Of je vindt een energiebol in een kast, die bij jou naar binnen moet, of een voorwerp wat je in dit leven moet zien te krijgen omdat je daar iets mee kunt. Ook kun je een overleden persoon tegenkomen die jou iets wil vertellen.

Dit is maar één voorbeeld, maar er zijn er nog veel meer. Al met al een hele mooie rustige manier om inzichten te verkrijgen en ik heb nog nooit iemand meegemaakt die op deze manier geen belangrijke informatie kreeg.

.

Terug naar de inhoud