Buitenaards: Breneau - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Buitenaards: Breneau

Behandelingen
Geschikt voor:
Negatieve duistere (buitenaardse) krachten, vloeken, bezetenheid, sabotages.

Heel veel mensen lopen hier rond terwijl ze op de één of andere manier banden hebben met duistere machten. In veel gevallen hebben ze dat niet eens in de gaten, maar soms is het zo erg, dat er van hun leven vrijwel niets terecht komt. Alles zit tegen, niets lukt en vaak hebben ze de kracht niet eens om ergens aan te beginnen: ze zijn door een hele lage energie altijd zwak, ziek en misselijk. Het is net alsof je met een blok aan je been door het leven gaat... Meestal gaat het dan om eeuwenoude vloeken, verdoemenissen, afgedwongen beloftes, voodoo-achtige zaken, sabotage, etc.

In de meest ernstige gevallen wordt er wel hulp gezocht, maar geen enkele reguliere aanpak kan hierbij hulp bieden. In de minder erge gevallen wordt het vaak afgedaan als 'karakter', 'gewoon pech' of 'toeval'. En soms krijgen de genen of het DNA de schuld: "het zit er gewoon niet in" of "z'n vader was precies zo".

Dat klinkt als een soort ver-van-mijn-bed-show, maar het is wel de dagelijkse realiteit. Er wordt vaak gebruik gemaakt van vloeken en voodoo-achtige zaken in andere culturen - en door de rassenvermenging nu ook gewoon in Nederland - als de familie het bv. niet eens is met een relatie, als er jaloezie in het spel is, of als er niet mag worden gesproken over buitenechtelijke kinderen (zg. 'familiegeheimen'). Dan huur je toch gewoon een magiër in? Die zijn er meer dan je denkt en aan ethiek doen ze beslist niet: de portemonnee is hun enige drijfveer...

Het gaat ook vaak om mensen die in de kern een enorme potentie hebben om goeie dingen te doen voor de mensheid (bv. nieuwetijdskinderen of geboren healers). Er zijn helaas allerlei partijen die dan koste wat het kost willen voorkomen dat dat gebeurt. Je wilt echt niet weten waartoe ze dan allemaal in staat zijn: ze maken je als het moet op een onzichtbare en vooral bijna ongrijpbare manier helemaal kapot!

Wij mogen in dit soort gevallen de hulp inroepen van de Breneau. De Breneau zijn bijzonder intelligente wezens uit het 5e universum (wij leven in het 1e universum...). Het is oa. hun taak om de mensheid te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces en dat doen ze al zolang de mens bestaat. Ze zijn eigenlijk onze allerhoogste begeleiders of oppassers.

Ze werken supersnel. Als wij de zaak goed hebben voorbereid, lossen ze binnen enkele seconden datgene op, wat in onze ogen vaak onmogelijk lijkt. Het gaat over het algemeen gepaard met sterke energieën, die meestal goed voelbaar zijn. Meestal is het in één keer klaar, maar sommige mensen hebben meerdere 'ongewenste invloeden'...

.

Terug naar de inhoud