Even voorstellen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Even voorstellen


Ik ben Peter Langendijk en heb een beroepsopleiding gevolgd aan de SETH, de Academie voor Eclectische Psychotherapie. Deze opleiding betreft heel veel niet-reguliere therapievormen, waarbij in meer of mindere mate met trance wordt gewerkt. Verder heb ik een internationale healersopleiding gevolgd bij het instituut voor Energiewerk Mirre, waarbij ik les heb gehad van allerlei sjamanen van over de hele wereld. Daarnaast heb ik 2,5 jaar privé-les gehad van een Indonesische dukun in allerlei animistische geneeswijzen en ben ik ingewijd in de Javaanse mystiek.

Ik doe dit werk sinds 2000 en heb heel veel gedaan op het gebied van herbeleven van traumatische ervaringen door o.a. regressie- en reïncarnatietherapie, rebirthing en lichaamsgericht werk. Maar ook met het losmaken van banden met overleden personen, losmaken van aangehechte energieën (emoties of energieën waar je wel last van hebt, maar die niet van jezelf zijn), energetische therapie, alles wat met het buitenaardse te maken heeft en diverse sjamanistische technieken, zoals bv. soul retrieval (stukjes ziel terughalen).

Mijn visie is dat alle afwijkingen die van binnenuit komen, zowel lichamelijke als geestelijke, in beginsel worden veroorzaakt door een onbalans in je energielichaam. Meestal zijn dat onverwerkte emoties en trauma's, oftewel karma wat je hebt verzameld uit vorige levens. Geloof het of niet, maar de kern hiervan is al lang bepaald op het moment dat jij in de wieg ligt. Wat je daarna nog beleeft, zijn kansen om die zaken alsnog recht te zetten. Omdat men die kansen meestal niet als zodanig herkent en vaak in het oude blijft hangen, wordt die kern alleen maar versterkt. Oftewel: het zout in de al bestaande wonden...

Als gevolg hiervan heb je enerzijds vastzittende en blokkerende energieën en anderzijds onjuiste denkbeelden, vooroordelen en verwachtingspatronen. Die beïnvloeden je lichaam en je gedrag en creëeren uiteindelijk je eigen realiteit. Ze zijn de oorzaak van ons verouderingsproces en veroorzaken op de lange duur allerlei ziekten, afwijkingen en gedragsstoornissen.

Er zijn helaas ook invloeden die van buitenaf komen en waar je over het algemeen zelf geen invloed op uit kunt oefenen. Denk daarbij aan vloeken en eeuwenoude, afgedwongen beloftes.

Sinds 2013 zijn er echter hele nieuwe technieken, zoals de Urim-Code stoel, de Bron-Code stoel en het werken met een aantal buitenaardse wezens, zoals die van Sirius en de Breneau. Daarmee zijn spectaculaire resultaten te behalen, omdat je daarmee - zonder het allemaal opnieuw te beleven - oorzaken kunt achterhalen, waar je met geen enkele andere techniek ooit bij kunt komen: daar ben ik dus ook heel erg enthousiast over... We maken ook heel veel gebruik van de diensten van de Breneau, die tot dingen in staat zijn die wij zelf voor onmogelijk houden. Maar goed, ik ben ook heel erg enthousiast over onze Spirituele School: het is fantastisch om dat te mogen doen en te zien hoe de mensen daardoor echt veranderen!

De belevenissen achter de knop "Bijzondere verhalen" geven een aardig beeld van wat ik zoal heb gedaan.


Mijn naam is Wieke Kroijenga en ik woon samen met mijn man in Emmen.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens deze periode begon ik mijn spirituele zoektocht. Na een cursus theologische vorming heb ik mijn 2e graads theologie behaald. Ik vond in deze opleiding niet wat ik zocht: veel ballast heb ik afgeworpen.

Mijn zoektocht ging verder via opleidingen en cursussen: creatief gids, reiki 1 en 2, theta techniek, familieopstellingen, teken-therapie, magnified healing en Jin Shin Jyutsu. Tijdens deze periode heb ik een scheiding meegemaakt van mijn man en pleegdochter en begon ik me ook creatief te ontwikkelen.

In de zomer van 2013 werd ik geraakt door een artikel van Annelies Hoornik over de Aquarius Angels. Deze helingsvorm sprak me destijds erg aan en ik heb bij haar de opleiding gevolgd voor Aquarius Angels healer en later heb ik me daar nog geschoold in het healen met aartsengelen.

De volgende stap was het werken met de Urim-Code stoel en de Bron-Code stoel, waarvoor ik ben opgeleid bij Monique Timmers. Deze stoelen werken met Lichtwezens vanuit een zeer hoge en zuivere trilling en kunnen veel meer bewerkstelligen dan alle bovengenoemde technieken: daar ben ik dus ook mee gestopt.

In deze periode kwamen we ook in contact met Haggai Katz, een Israëlier, die met buitenaardse wezens van Sirius werkt. Deze wezens zijn zeer gespecialiseerd in de mens en verrichten wonderbaarlijke healingen. Via Haggai is geregeld dat wij nu ook met die wezens kunnen en mogen werken.

In 2019 zijn Peter en ik weer begonnen bij Monique Timmers in Duitsland en ook in 2020 en 2021 gaat dat verder. We doen daar de Universiteit van Levend Licht: een heel bijzonder vervolg op de eerdere opleiding daar.


Het filmpje hieronder laat een interview zien, wat gehouden is op 18-09-2019 bij ons in de praktijk. Het is gemaakt in het kader van de Ur-codes, waar onze energetische stoelen ook onder vallen (Ur = Licht). Het geeft een aardig beeld van de sfeer, wie wij zijn en hoe wij in ons werk staan...

.

Terug naar de inhoud