Even voorstellen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Peter

Ik ben Peter Langendijk en heb een opleiding gevolgd aan de SETH. Deze opleiding betreft vele niet-reguliere therapievormen, waarbij in meer of mindere mate met trance wordt gewerkt. Verder heb ik een internationale healersopleiding gevolgd bij het instituut voor Energiewerk Mirre, waarbij ik les heb gehad van allerlei sjamanen. Daarnaast heb ik nog 2,5 jaar privé-les gehad van een Indonesische dukun in allerlei animistische geneeswijzen.

Ik doe dit werk al vanaf 2000 en heb veel gedaan op het gebied van regressie- en reïncarnatietherapie, rebirthing en lichaamsgericht werk. Maar ook met het losmaken van banden met overleden personen, losmaken van aangehechte energieën (emoties of energieën waar je wel last van hebt, maar die niet van jezelf zijn), energetische therapie, alles wat met het buitenaardse te maken heeft, diverse sjamanistische technieken, zoals bv. soul retrieval (stukjes ziel terughalen).

Mijn visie is dat alle afwijkingen die van binnenuit komen, zowel lichamelijke als geestelijke, in beginsel worden veroorzaakt door een onbalans in je energielichaam. Meestal zijn dat onverwerkte emoties en trauma's, oftewel karma uit vorige/andere levens. Geloof het of niet, maar je pad met levenslessen en zg. 'toevalligheden' is al lang uitgestippeld op het moment dat jij in de wieg ligt. Wat je daarna nog beleeft, zijn kansen om die zaken alsnog recht te zetten. Omdat men die kansen meestal niet als zodanig herkent en vaak in het oude blijft hangen, wordt die kern alleen maar versterkt. Oftewel: het zout in de al bestaande wonden...

Als gevolg hiervan heb je enerzijds vastzittende en blokkerende energieën en anderzijds onjuiste denkbeelden, vooroordelen en verwachtingspatronen. Die beïnvloeden je lichaam en je gedrag en creëren uiteindelijk je eigen realiteit. Ze zijn de oorzaak van ons verouderingsproces en veroorzaken op den duur allerlei ziekten, afwijkingen en gedragsstoornissen.

Er zijn helaas ook invloeden die van buitenaf komen en waar je over het algemeen zelf geen invloed op uit kunt oefenen. Denk daarbij aan vloeken en eeuwenoude, afgedwongen beloftes. Maar ook die kunnen we weghalen.

Sinds 2013 zijn er echter hele nieuwe technieken, zoals de Urim-Code stoel, de Bron-Code stoel en het werken met een aantal buitenaardse wezens, zoals die van Sirius en de Breneau. Daarmee zijn spectaculaire resultaten te behalen, omdat je daarmee problemen kunt achterhalen en oplossen, waar je met geen enkele andere techniek ooit bij kunt komen: daar ben ik dus ook heel erg enthousiast over. Wieke en ik blijven samen zoeken naar nieuwere, nog efficiëntere methoden!

Maar ik ben ook heel erg enthousiast over onze Spirituele School en onze Healers- en Therapeutenopleiding. Het is fantastisch om dat te mogen doen en te zien hoe de mensen daardoor echt veranderen en zelf ook weer anderen kunnen helpen!

De belevenissen achter de knop "Bijzondere verhalen" geven een aardig beeld van wat ik zoal op therapiegebied heb gedaan.

Wieke

Mijn naam is Wieke Kroijenga. Ik ben begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. In die periode begon ik ook met mijn spirituele zoektocht. Ik heb mijn 2e graads theologie behaald, maar dat bracht mij niet wat ik zocht.

De zoektocht ging verder via allerlei opleidingen en cursussen, zoals creatief gids, reiki 1 en 2, theta technieken, familieopstellingen, teken-therapie, magnified healing en Jin Shin Jyutsu. Tijdens deze periode begon ik me ook creatief te ontwikkelen.

In de zomer van 2013 werd ik geraakt door een artikel van Annelies Hoornik over de Aquarius Angels. Deze helingsvorm sprak me destijds erg aan en ik heb bij haar de opleiding gevolgd voor Aquarius Angels healer en later heb ik me daar nog geschoold in het healen met aartsengelen.

In diezelfde periode kwamen we ook in contact met Haggai Katz, een Israëliër, die met buitenaardse wezens van Sirius werkte. Deze wezens zijn zeer gespecialiseerd in de mens en verrichten wonderbaarlijke helingen. Via Haggai is geregeld dat wij nu ook met die wezens kunnen en mogen werken.

De volgende stap was het werken met de Urim-Code stoel en de Bron-Code stoel, waarvoor ik ben opgeleid bij Monique Timmers. Deze stoelen werken met Lichtwezens vanuit een zeer hoge en zuivere trilling en kunnen veel meer bewerkstelligen dan alle bovengenoemde technieken, dus die gebruik ik niet meer. Van 2015 t/m 2023 hebben Peter en ik daar opleidingen gevolgd: eerst de Interactieve School en daarna de Ur-Academie (Ur = Licht).

Ook zijn we daar opgeleid om met zieleconflicten en getallen te werken. Dat is een hele bijzondere methode, waarbij de oorzaak van ziekten en gedragsproblemen op zielsniveau wordt weggehaald. Die oorzaak kan alleen maar m.b.v. speciale getallenreeksen door de Lichtwezens van de energetische stoelen worden weggehaald. Nieuwsgierig? Kijk hier maar eens...

.

Terug naar de inhoud