Even voorstellen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Even voorstellen


Ik ben Peter Langendijk en heb een beroepsopleiding gevolgd aan de SETH, de Academie voor Eclectische Psychotherapie. Deze opleiding betreft heel veel niet-reguliere therapievormen, waarbij in meer of mindere mate met trance wordt gewerkt. Verder heb ik een internationale healers opleiding gevolgd bij het instituut voor Energiewerk Mirre, waarbij ik les heb gehad van allerlei sjamanen van over de hele wereld. Daarnaast heb ik 2,5 jaar privé-les gehad van een Indonesische dukun in allerlei animistische geneeswijzen en ben ik ingewijd in de Javaanse mystiek.

Ik doe dit werk sinds 2000 en heb heel veel gedaan op het gebied van herbeleven van traumatische ervaringen door o.a. regressie- en reïncarnatietherapie, rebirthing en lichaamsgericht werk. Maar ook met het losmaken van banden met overleden personen, losmaken van aangehechte energieën (emoties of energieën waar je wel last van hebt, maar die niet van jezelf zijn), energetische therapie, alles wat met het buitenaardse te maken heeft en diverse sjamanistische technieken, zoals bv. soul retrieval (stukjes ziel terughalen).

Mijn visie is dat alle afwijkingen die van binnenuit komen, zowel lichamelijke als geestelijke, in beginsel worden veroorzaakt door een onbalans in je energielichaam. Meestal zijn dat onverwerkte emoties en trauma's, karma wat je hebt verzameld uit vorige levens. Geloof het of niet, maar de kern hiervan is al lang bepaald op het moment dat jij in de wieg ligt. Wat je daarna nog beleeft, zijn kansen om die zaken alsnog recht te zetten. Omdat die kansen meestal niet als zodanig worden gezien en men vaak in het oude blijft hangen, wordt die kern alleen maar versterkt. Oftewel: het zout in de al bestaande wond...

Als gevolg hiervan heb je enerzijds vastzittende en blokkerende energieën en anderzijds onjuiste denkbeelden, vooroordelen en verwachtingspatronen. Beiden beïnvloeden je lichaam en je gedrag en creëeren uiteindelijk je eigen realiteit. Ze zijn de oorzaak van ons verouderingsprocesen en veroorzaken op de lange duur allerlei ziekten en afwijkingen.

Sinds 2013 zijn er echter ook hele nieuwe technieken, zoals de Urim-Code stoel, de Bron-Code stoel en het werken met de buitenaardse wezens van Sirius. Hiermee zijn spectaculaire resultaten te behalen, omdat je daarmee - zonder het allemaal opnieuw te beleven - bij dingen kunt komen, waar je met geen enkele andere techniek ooit bij kunt komen: daar ben ik dus ook heel erg enthousiast over... Maar goed, dat ben ik ook over de opleidingen die we geven: het is fantastisch om dat te mogen doen en te zien hoe de mensen daardoor echt veranderen!

De belevenissen achter de knop "Bijzondere verhalen" geven een heel goed beeld van wat ik zoal heb gedaan. Ook kun je eventueel luisteren naar een opname van het interview bij Stardust Radio. Dit is een interview door Henriëtte van der Wiel op 23-04-'08 in het spirituele programma "Zin of Onzin" in hun studio in Alphen a/d Rijn. Deze opname is verdeeld in twee stukken van ca. 45 minuten. Je kunt met onderstaande schuifbalkjes naar believen op elk moment "inhaken".

Mijn naam is Wieke Kroijenga en ik woon samen met mijn man in Emmen.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens deze periode begon ik mijn spirituele zoektocht. Na een cursus theologische vorming heb ik mijn 2e graads theologie behaald. Ik vond in deze opleiding niet wat ik zocht: veel ballast heb ik afgeworpen.

Mijn zoektocht ging verder via opleidingen en cursussen: creatief gids, reiki 1 en 2, theta techniek, familieopstellingen, teken-therapie, magnified healing en Jin Shin Jyutsu. Tijdens deze periode heb ik een scheiding meegemaakt van mijn man en pleegdochter en begon ik me ook creatief te ontwikkelen.

In de zomer van 2013 werd ik geraakt door een artikel van Annelies Hoornik over de Aquarius Angels. Deze helingsvorm sprak me destijds erg aan en ik heb bij haar de cursus gevolgd voor Aquarius Angels healer en later heb ik me daar nog geschoold in het healen met aartsengelen.

De volgende stap was het werken met de Urim-Code stoel en de Bron-Code stoel, waarvoor ik ben opgeleid bij Monique Timmers. Deze stoelen werken met Lichtwezens vanuit een zeer hoge en zuivere trilling en kunnen veel meer bewerkstelligen dan alle bovengenoemde technieken: daar ben ik dus ook mee gestopt.

In deze periode kwamen we ook in contact met Haggai Katz, een Israëlier, die met buitenaardse wezens van Sirius werkt. Deze wezens zijn zeer gespecialiseerd en verrichten wonderbaarlijke healingen. Via Haggai is geregeld dat wij nu ook met die wezens kunnen en mogen werken.

Begin 2019 gaan Peter en ik weer aan de slag bij Monique Timmers in Duitsland. We gaan daar de Universiteit van het Licht doen, een vervolg op de eerdere opleiding en hebben daar nu al heel veel zin in.

1e deel:

2e deel:

.

Terug naar de inhoud