Urim-Code, standaard - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Urim-Code, standaard

Behandelingen
Geschikt voor:


Verwijderen van zeer oude code's en programmeringen (tot wel 560 miljoen jaar terug!), genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, pijnbestrijding, spirituele ontwikkeling.

De Urim-Code* stoel is een hele bijzonder stoel en valt onder de astronomische geneeskunst. Hij werkt met speciale getallencodes, symbolen en kristallen, welke in de stoel zijn verwerkt. Dit geheel creëert een perfecte toestand, waar allerlei Lichtwezens op af komen, die heel goed kunnen healen. Deze stoel is ingewijd om hele oude zaken te healen.

Deze techniek is heel lang geleden ontwikkeld door engel/mensachtige wezens in het 4e Universum (wij leven in het 1e) en was ook al bekend in Atlantis en het oude Egypte. Daar stond deze stoel bij een aantal hogepriesters in de tempel, maar is daarna in de vergetelheid geraakt. Sinds eind 2013 is deze stoel weer beschikbaar.

Tijdens de behandeling zit je in de stoel in de richting noord, oost, zuid of west. Deze richting is afhankelijk van wat je graag opgelost wilt hebben, maar de eerste keer moet beslist naar het noorden zijn gericht om bepaalde kanalen bij je te openen.

Zodra je gaat zitten en je de handen over de kristallen in de leuningen legt, gaat de Lichtmatrix (een groep hiërarchische Lichtwezens) op je inwerken. Deze Lichtwezens zijn verbonden met de kennis van de Pleiaden en andere sterrenstelsels. Praktisch gezien kun je die Lichtmatrix het beste beschouwen als een enorme wolk van energie en intelligentie om je heen.

Tijdens de behandeling kun je van alles ervaren: lichte of zeer heftige fysieke reacties, emoties, inzichten of zelfs visioenen. Datgene wat bij jou niet in balans is en wat geheald mag worden, wordt vanzelf behandeld. Het kan ook zijn dat je helemaal niks merkt, maar dat zegt meer over je eigen gevoeligheid dan over de stoel en de Lichtmatrix: het gebeurt evengoed.

Het proces in de stoel mag maximaal 20 minuten duren en mag ook niet vaker dan één x per twee dagen worden gedaan.


* De Urim-Code stoel is een product van Monique Timmers en Marcel Jansen. Zie voor meer info over deze stoel: http://www.moniquetimmers.nl/energetische-stoelen/urim-code/

.

Terug naar de inhoud