Urim-Code, templates - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Urim-Code, templates

Behandelingen
Geschikt voor:


Speciaal voor hele oude zaken uit vorige/andere levens, chakras helemaal opschonen en balanceren, aarden, verbinding met alle negen dimensies, healing op zielsniveau, spirituele ontwikkeling.

De Urim-Code* stoel is een hele bijzonder stoel en valt onder de astronomische geneeskunst. Hij werkt met speciale getallencodes, symbolen en kristallen, welke in de stoel zijn verwerkt. Dit geheel creëert een perfecte toestand, waar allerlei Lichtwezens op af komen, die heel goed kunnen healen. Deze stoel is ingewijd om hele oude zaken te healen, dus geen zaken uit dit leven, daarvoor is de Bron-Code stoel geschikter.

Deze techniek is heel lang geleden ontwikkeld door engel/mensachtige wezens in het 4e Universum (wij leven in het 1e) en was ook al bekend in het oude Egypte. Daar stond deze stoel bij een aantal hogepriesters in de tempel, maar is daarna in de vergetelheid geraakt. Sinds eind 2013 is deze stoel weer beschikbaar.

Zodra je gaat zitten en je de handen over de kristallen in de leuningen legt, gaat de Lichtmatrix (een groep hiërarchische Lichtwezens) op je inwerken. Deze Lichtwezens zijn verbonden met de kennis van de Pleiaden en andere sterrenstelsels. Praktisch gezien kun je die matrix het beste beschouwen als een enorme wolk van energie en intelligentie om je heen.

De behandeling met de templates is echter anders dan bij de standaard behandeling. Er wordt een ander kristal bij gebruikt en er wordt gewerkt met chakrakaarten en schijfjes (templates), waarin getallencodes en speciale symbolen zijn verwerkt.Deze methode is er op gericht om al je chakra's systematisch helemaal op te schonen en te balanceren. Ook wordt je weer verbonden met alle negen dimensies die er op dit moment beschikbaar zijn. Rond 2018 zijn dat er 12 en ons lichaam kan er maximaal 15 hebben!

Vooral de onderste drie chakra's zijn een verzamelbak voor oud zeer en daar wordt vrijwel altijd nog heel veel opgeruimd. Dit betreft met name hele oude (emotionele) ladingen, overtuigingen, programmeringen en code's, zelfs tot 560 miljoen jaren terug. Je bent je er niet van bewust, maar ze verstoren en blokkeren je wel.

We beginnen met het eerste chakra, daarna de verbinding met de eerste dimensie, vervolgens het tweede chakra, de verbinding met de 2e dimensie enz. Als laatste wordt het hartchakra gedaan en dan zijn ook je verbindingen met alle negen dimensies hersteld.

De eerste twee chakra's kunnen (mits er niet te veel hoeft te worden opgeruimd) in één sessie worden gedaan en als er echt heel weinig uit komt, dan kan de derde ook nog worden gedaan. Maar meestal moet dat apart gebeuren.

Bij de bovenste drie chakra's en de bijbehorende dimensies valt er meestal weinig op te ruimen en die gaan dan ook een stuk sneller. Het schoonmaken en balanceren van deze drie en het aanbrengen van de verbinding tussen het hartchakra met de bovenste drie en de onderste drie chakra's gaat meestal in één sessie.

Deze methode is niet beperkt tot 20 minuten, maar het wordt aangeraden om dit niet langer dan een half uur te doen en ook niet vaker dan één keer per drie weken.


* De Urim-Code stoel is een product van Monique Timmers en Marcel Jansen. Zie voor meer info over deze stoel: http://www.moniquetimmers.nl/energetische-stoelen/urim-code/

.

Terug naar de inhoud