Energiewerk - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Energiewerk

Behandelingen
Geschikt voor:
Entiteiten uit je woning verwijderen, exorcisme (tot op zekere hoogte), healing op zielsniveau, aura reinigen, energetische problemen en blokkades, bepaalde vormen van "Gilles de la Tourette", chronische vermoeidheid, kou, pijnbestrijding, concentratieproblemen, omgaan met energieën, hoogsensitiviteit, in contact komen met gidsen of overleden personen, spirituele ontwikkeling.

Energiewerk is vrij nauw verbonden met de sjamanistische technieken. De naam energiewerk geeft al aan dat er met energieën wordt gewerkt. Dat kunnen emoties zijn, aangehechte energieën (zoals overleden personen of lagere entiteiten, die zich aan jou of je woning hebben gehecht), energieblokkades (slechte doorstroming) en energiedrains (een plek waar de energie a.h.w. continue verdwijnt en jij met een tekort zit).

Zo kan een overleden familielid niet naar het licht gaan als hij of zij daar bang voor is, of iets of iemand niet los kan laten. Zo iemand kan zich dan aan een dierbare nabestaande gaan hechten. Het gevolg is vrijwel altijd dat die de laatste gevoelens van die persoon (stervenskou, angst, vermoeidheid ed.) gaat voelen. Je bent bv. altijd koud en/of moe.

Ook kunnen lagere entiteiten hele vervelende dingen met je doen, waardoor je bv. het stempel "psychotisch", "borderline" of "schyzofreen" krijgt, terwijl dat helemaal niet zo is. Ook kun je door deze entiteiten doelbewust gesaboteerd worden, zodat jij nooit die healer/Lichtwerker zult worden die je in de kern bent.

Als gevolg hiervan ontstaan er vaak chronische kwalen, zowel fysieke als mentale, waar de reguliere zorg niet of nauwelijks mee overweg kan. Je krijgt dan medicaties die het probleem niet oplossen, maar de verschijnselen onderdrukken (zoals bv. antidepressiva of antipsychotica) en meestal een heel scala aan bijverschijnselen veroorzaken.

Er zijn diverse methoden waarmee deze energieën kunnen worden opgespoord en verwijderd. Vaak is het zo dat je daarna heel snel merkt dat het klaar is. Bij het weghalen van een overleden persoon merk je meestal binnen een paar minuten dat je het heel erg warm krijgt en je weer rustig wordt. En bij het schoonmaken van een woning levert dat weer een gezonde nachtrust op en een veilig gevoel...

.

Terug naar de inhoud