Gesprekstherapie - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Gesprekstherapie

Behandelingen
Geschikt voor:

Stervensbegeleiding, rouwverwerking, relationele problemen, identiteits- en aanpassingsproblemen, spirituele ontwikkeling.

Het komt regelmatig voor dat mensen gewoon ergens mee zitten en alleen maar behoefte hebben aan een goed gesprek. Er b.v. zijn problemen in de relatie, op het werk of met de kinderen of er zijn algemene levensvragen. Ook zoekt men naar inzichten of men wil gewoon iets meer weten over spiritualiteit en wat er nog meer tussen hemel en Aarde is.

Ook dat kan. Er is nl. heel veel kennis beschikbaar die ons in deze maatschappij niet wordt geleerd op scholen en thuis. Hierdoor begrijpen we heel veel dingen vaak niet of niet goed, wat tot allerlei misverstanden en escalaties kan leiden en ook tot verkeerde keuzes in het leven. Dit betreft zowel het intermenselijke vlak, als ook ons bestaan op deze wereld.

Ik beweer niet alles te weten, maar ik heb heel veel geleerd van diverse mensen die al heel ver zijn en ook van allerlei sjamanen van over de hele wereld. Zij hebben een hele andere kijk op de mens en het leven dan ons wordt bijgebracht. De mens en de wereld zijn niet zoals het lijkt: het zit allemaal heel anders in elkaar dan wij denken en verwachten. Als ik een stukje van die kennis met je mag delen, ontstaat er een heel ander inzicht, waardoor je op termijn waarschijnlijk andere keuzes gaat maken.

.

Terug naar de inhoud