Coaching/intervisie - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Coaching/intervisie

Opleidingen
Als beginnende therapeut loop je gegarandeerd tegen zaken aan waar je je op dat moment geen raad mee weet. In dat geval is het prettig om terug te kunnen vallen op iemand met veel ervaring op dat gebied. Omdat wij al zo'n 25 jaar ervaring op dit gebied hebben en zelf mensen opleiden tot healer/therapeut, willen wij die ondersteuning graag bieden.

Als je een keer in zo'n situatie terecht komt, moet je op z'n minst weten hoe je dat op een nette manier kunt afronden en parkeren, zonder dat je de cliënt daarmee belast. Daardoor krijg je rustig de tijd om te achterhalen hoe je dat moet aanpakken. Dat kan door bij ons per telefoon of email advies in te winnen, maar dat kan ook door met je cliënt bij ons te komen. We kunnen je dan instructies geven terwijl je het zelf doet, we kunnen het samen oplossen, of - als het erg complex is - doen wij het voor je.

Ook voor de gevorderde therapeuten kan dit een interessante backup zijn. Op de pagina "Behandelingen" krijg je een indruk van wat we je zoal kunnen bieden.

Daarnaast is het heel leerzaam om van ieders ervaringen te leren en van elkaar te vernemen hoe het misschien ook had gekund, of hoe je het de volgende keer nog beter kunt doen. Hiervoor organiseren wij regelmatig intervisiemiddagen of -avonden. Op deze manier kun je ook aan je verplichte intervisie voor de beroepsvereniging/zorgverzekeraars voldoen. Interesse? Neem dan even contact op...

.

Terug naar de inhoud