Introductie - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Introductie

Behandelingen
Over het algemeen doen wij de sessies met z'n beiden, omdat er dan door de mediamieke gaven van Wieke heel snel boven water gehaald kan worden wat de werkelijke oorzaak van het probleem is. Hierdoor kan er veel doelgerichter een behandeling worden bepaald. In grote lijnen zijn onze behandelmethoden te verdelen in twee groepen: met herbeleven en zonder herbeleven.

Met herbeleven:

  • Dit zijn meer de oudere technieken. Hierbij wordt het ontstaan van een trauma opnieuw beleefd (b.v. door regressie, reïncarnatie, rebirthing of lichaamsgericht werk), waardoor je begrijpt wat er is gebeurd en waarom je bent zoals je bent. Bovendien kan de lading die daarbij hoort (dat is uiteindelijk hetgene waar je last van hebt) worden geuit door huilen, schreeuwen, trillen, schudden, o.i.d. en kan er een transformatie plaats vinden. Daarbij wordt de negatieve invloed van die lading omgezet in een positieve kracht. Soms is dit heel eenvoudig, maar het kan ook behoorlijk heftig en confronterend zijn. Dit is wel een heel goed leerproces.

Zonder herbeleven:

  • Dit zijn met name de nieuwe methoden, plus een aantal ouderen. Hierbij wordt een verstorende lading of energie geheald of gewoon weggehaald, zonder dat je te weten komt wat het was en waar het is ontstaan. Dit kan b.v. heel goed met de energetische stoelen, handoplegging, de buitenaardsen of een klankschaal. Maar er zijn ook een aantal sjamanistische technieken waarmee een lading gewoon kan worden weggehaald, zoals b.v. met een Siberische sjamanenhealinghealing. Wat ook heel belangrijk is om te weten, is dat veel belastende dingen in deze nieuwe tijd (sinds eind 2012) in één keer losgelaten mogen worden: 'instant healing' heet dat. Dat geldt helaas niet voor alles...

  • Het is mogelijk dat je van alles voelt tijdens de behandeling, maar dat hangt af van je eigen waarnemingsvermogen (gevoeligheid). Er zijn veel mensen die (vrijwel) niets voelen, maar dat zegt meer over hun zelf dan over de behandeling. In tegenstelling tot de methoden met herbeleven leer je hier niets van, maar dat is in deze nieuwe tijd niet altijd meer nodig.

  • Het effect kan soms direct merkbaar zijn (b.v. bij emoties, pijn of energieproblemen), maar het kan ook een half jaar duren (b.v. bij tussenwervelschijven vervangen of nieuwe stamcellen plaatsen door de wezens van Sirius). Dit hangt af van de mate waarin je fysieke lichaam is beïnvloed en hoe snel de wijzigingen vanuit je energielichaam bij jou kunnen doorwerken in je fysieke lichaam.

Vaak bestaat een behandeling uit een combinatie van technieken en inzichten verschaffen, maar we proberen zoveel mogelijk met de energetische stoelen te werken. In de menu's hiernaast vind je een beschrijving per methode.

.

Terug naar de inhoud