Vijf Heilige Ringen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Vijf Heilige Ringen

Behandelingen
Geschikt voor:

Een totale harmonisatie van energiestromen en organen met de vijf elementen, inclusief het opruimen van bijbehorende (karmische) blokkaden en andere belemmeringen en het heel krachtig versterken/vrijmaken van je eigen vermogens. Het is niet de bedoeling dat je hiermee oude rommel gaat opruimen. Je doet dit pas als je al aardig op weg bent met jezelf en je jezelf helemaal wilt gaan neerzetten in deze wereld. Dit is absoluut geen gewone healing, maar echt een "Kosmisch cadeau!"

Deze behandeling wordt uitgevoerd in de Urim-Code stoel of de Bron-Code stoel m.b.v. speciale templates. De methode is nog nergens ter wereld beschreven en is afkomstig van de priesters uit het oude Atlantis, die dit als inwijdingstechniek gebruikten.

Het lijkt op de traditionele Chinese geneeskunde, waarbij ook met de vijf elementen wordt gewerkt. Alleen wordt er daar oa. gewerkt met kruiden om bepaalde organen te voeden (koelen en verwarmen, Yin en Yang) en/of met acupunctuurnaalden op bepaalde meridiaanpunten.

In dit geval gaat het niet om de reguliere energiemeridianen, maar om energielussen/-ringen die dwars door alle meridianen heen lopen. Zo kan een ring bv. beginnen bij een miltpunt, vandaar naar een leverpunt lopen en vervolgens via een longpunt en een maagpunt naar een punt op de gouverneur. Er is een Vuurring, een Aardering, een Lucht/Metaalring, een Waterring en een Ether/Licht/ Houtring.

Elk element wordt apart geactiveerd door speciale templates (kaartjes met kleuren en symbolen) en vervolgens behandeld door hele hoge Lichtwezens. Zo'n element, de bijbehorende organen en energiebanen worden volledig geharmoniseerd en gebalanceerd met de rest van je systeem. Indien nodig worden eventuele blokkaden en belemmerende programmeringen (ook van vele, vele levens terug) weggehaald. Er gebeurt ontzettend veel, maar je krijgt niet meer dan wat je op dat moment aan kunt. Je hoeft verder helemaal niets te doen: het gebeurt gewoon. De één voelt ontzettend veel, de ander heel weing, maar dat maakt niet uit. Tijdens de behandeling kun je vertellen wat je allemaal voelt en ervaart en wij geven zonodig tekst en uitleg.

We beginnen met het bepalen van dat element, wat het eerst zou moeten worden behandeld. Dit kan worden gedaan d.m.v. de spiertest (kinesiologie) of met de pendel. Vervolgens gaan we die behandelen, wat op zich ca. maar 15 à 20 minuten duurt. Bij een volgende behandeling gaan we dat element weer doen en pas als er geen of nauwelijks reacties meer zijn, kunnen we verder gaan met het volgende element. Als je ze allemaal hebt gehad, dan ben je een ander mens. (Sommige mensen zeggen dat al na de 1e behandeling...)

.

Terug naar de inhoud