Reïncarnatietherapie - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Reïncarnatietherapie

Behandelingen
Geschikt voor:
Stress, burn-out, psychosomatische klachten (wel fysieke klachten, maar geen fysieke oorzaak, zoals bv. exceem, maag- en darmklachten, migraine, hyperventilatie, etc.), blozen, onzekerheden, nervositeit. fobieën, angsten, paniekaanvallen, identiteits- en aanpassingsproblemen, seksuele problemen, incest, spirituele ontwikkeling, de reden van ziekten of terugkerende ervaringen opsporen, levenslessen.

Reïncarnatietherapie is eigenlijk hetzelfde als regressietherapie, maar dit wordt zo genoemd omdat je terug gaat naar vorige levens. Althans, zo noemen we dat, omdat we het (nog) niet anders kunnen verklaren. Of dat werkelijk zo is, is nog maar de vraag. Het kunnen ook ervaringen van je ziel in parallelle werkelijkheden zijn, die ook in het nu plaatsvinden.

Je gaat in elk geval andere levens ervaren, inclusief emoties en soms met verrassend veel details. Misschien ben je wel Napoleon geweest... In onze tijdsbeleving gaat dat soms tot duizenden jaren terug en het komt ook wel voor dat mensen miljoenen jaren terug gaan. Dan kom je meestal in hele andere beschavingen op andere planeten terecht.

Onze ziel is over het algemeen net een zwerver: dan weer een leven hier en dan weer een leven daar. Bewust weet je daar niets meer van, maar onbewust blijf je je alles herinneren. Ook traumatische ervaringen uit lang vervlogen tijden kunnen vandaag de dag nog steeds boven water komen en je leven verstoren.

"De mens is geen fysiek wezen dat af en toe een spirituele ervaring heeft,
maar een spiritueel wezen wat af en toe een fysieke ervaring heeft."

Net als bij regressietherapie wordt je d.m.v. een lichte trance terug gebracht naar dat andere leven. Je ervaart weer wat er daar is gebeurd en vaak blijkt dat een thema te zijn door diverse levens heen. Soms is dat een afgehandeld thema (dat heet dan een retrogressieve nawerking: je worstelt nu niet meer met dat probleem, maar je hebt nog wel die verstorende lading bij je) en soms is dat thema nog steeds actueel in dit leven (dat heet dan een lineaire nawerking). Het verwerken gaat net zo als bij de regressietherapie.

.

Terug naar de inhoud