Aarden - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Aarden

Behandelingen
Geschikt voor:

Omgaan met energieën, hoogsensitiviteit, gevoeligheid voor externe energieën verminderen, minder energiën en emoties oppikken van anderen.

Bij heel veel mensen is de aarding niet goed. Als je dan uitvraagt hoe ze zich voelen, komt het uiteindelijk terecht op zaken als: "Ik voel me wat vaag", of "Ik voel me zweverig", of "Ik ben er wel, maar ook weer niet helemaal". En als je dan vraagt wat er dan precies aan de hand is, dan weten ze het niet. Er zijn trouwens weinig mensen die daar een goed antwoord op hebben en toch wordt er vaak over gesproken. Een slechte aarding gaat ook heel vaak samen met een open aura bij hoogsensitieve mensen.

Aarden is bijna letterlijk wat het woord zegt, maar dan op energetisch niveau. Als het goed is, vormen je ziel en je lichaam vanaf ca. 1/3e van de zwangerschap een eenheid. Maar door alles wat we beleven, vooral op emotioneel gebied, maar ook langdurige fysieke pijn kan daar een hele grote rol in spelen, raakt die eenheid verstoord. Als je niet goed geaard bent, kan een simpele tegenslag of een emotionele ervaring (zelfs van een ander) jou helemaal van slag brengen. Je bent net als een ballonnetje zonder een touwtje: zolang het windstil weer is, is er niets aan de hand. Maar begint het ook maar een beetje te waaien, dan is het al mis. Het kan soms dagen duren voordat je weer jezelf bent.

De ziel is degene die alles moet verwerken, dat doen je hersenen beslist niet. Wordt het dan teveel, dan kan die ziel maar één ding doen om toch te overleven en dat is afstand nemen van dat voelen. En dat doet hij door via het kruinchakra het lichaam in meer of mindere mate te verlaten. Het lichaam is nl. de interface waardoor alles binnenkomt: je ziet nare dingen met je ogen, je hoort nare dingen met je oren, je voelt pijn of emoties in je lichaam, etc. Door het lichaam in meer of mindere mate te verlaten, is er minder contact met het voelen, komt alles minder heftig binnen en dan kan onze ziel het weer aan.

Afhankelijk van hoe heftig de ervaring is, of hoe vaak een minder heftige ervaring zich voordoet, hoe meer die ziel afstand neemt. Een ambtenaar die jaar op jaar ingehaald wordt door jongere collega's als het gaat om promotie, kan daardoor uiteindelijk net zover uit z'n lichaam zijn als iemand die één keer een heftig auto-ongeluk beleeft. Je herkent ze vaak direct op straat: ze zijn er wel, maar ook weer niet. Iemand die aan de drugs is en z'n blik op oneindig heeft, een jonge moeder achter de kinderwagen die er eigenlijk nog lang niet aan toe is, iemand die ongeneeslijk ziek in bed ligt. De ogen vertellen meestal genoeg en als je hen iets vraagt, krijg je ofwel helemaal geen antwoord, of pas laat. Het dringt moeilijk tot hen door.

Omdat wij in deze maatschappij heel materieel (en dus ook fysiek) zijn ingesteld, hebben we geen idee van wat er met onze ziel gebeurt, kaat staan dat we dat kunnen corrigeren. Er zijn veel mensen die dat denken te weten en als advies geven: "Je moet meer sporten of zwemmen", of "Je moet een boswandeling gaan maken", of "Je moet eens met blote voeten in het natte gras gaan lopen". Ze hebben de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. Inderdaad, deze oefeningen zijn goed voor je  aarding, maar het zijn druppeltjes op een gloeiende plaat.

Echt aarden is weer helemaal terugkomen in je lijf en dat doe je door je ziel, je energie weer naar beneden te trekken. Ik kan dat voor jou in een paar seconden doen, maar er zijn ook diverse oefeningen, variërend van heel simpel, tot zeer krachtig, die je thuis zelf kunt onderhouden nadat je het hier een keer hebt geleerd. De resultaten zijn overeenkomstig: één keer een krachtige oefening heeft vaak hetzelfde effect als 20 keer een simpele oefening. Maar niet iedereen kan die krachtige oefening doen, of is daar niet voor in de gelegenheid, dus neem je dan gewoon een andere oefening.

De meeste mensen voelen direct dat er iets verandert en meestal is dat een zwaar gevoel in de benen of tijdens het lopen. En dat is goed: dat is een teken dat je vooral onderin weer contact hebt met je lichaam en dus weer geaard bent.

Aarden kan trouwens ook heel goed in de Urim-Code of Bron-Code stoel, of met een energetische massage.

.

Terug naar de inhoud