Bron-Code behandeling - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Bron-Code behandeling

Behandelingen
Geschikt voor:


Problemen uit dit leven, verwijdert specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent, spirituele ontwikkeling, ascentie/verlichting, versterken van kwaliteiten.

De Bron-Code stoel is net als de Urim-Code stoel een hele bijzonder stoel en valt onder de astronomische geneeskunst. Ook deze werkt met speciale getallencodes, symbolen en kristallen, welke in de stoel zijn verwerkt. Dit geheel creëert een perfecte toestand, waar allerlei Lichtwezens op af komen, die heel goed kunnen healen. Deze stoel is ingewijd om problemen uit vorige levens, van ouder- en familiepatronen en uit dit leven te healen. Daarnaast kan deze stoel bepaalde kwaliteiten versterken of heractiveren, zoals bv. vitaliteit, zelfvertrouwen en creativiteit.

Deze techniek is heel lang geleden ontwikkeld door engel/mensachtige wezens in het 4e Universum (wij leven in het 1e) en was ook al bekend in Atlantis en het oude Egypte. Daar stond deze stoel bij een aantal hogepriesters in de tempel, maar is daarna in de vergetelheid geraakt. Sinds eind 2013 is deze stoel weer beschikbaar.

Deze stoel heeft een aantal programma's:

  • Programma 1 verwijdert belastende herinneringen die je mee hebt genomen uit andere ervaringen. Je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vonden.
  • Programma 2 verwijdert belastende ervaringen en herinneringen die komen van je ouders en familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.
  • Programma 3 verwijdert belastende ervaringen en herinneringen die komen uit beladen situaties in dit leven.
  • Programma 4 brengt jouw zielfrequentie weer in evenwicht en harmonie met de ‘aardse’ frequenties. Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht. Uitermate geschikt voor mensen die problemen hebben met hun hoge sensitiviteit.
  • Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

Zodra je gaat zitten en je de handen over de kristallen in de leuningen legt, gaat de Lichtmatrix (een groep hiërarchische Lichtwezens) op je inwerken. Deze Lichtwezens zijn verbonden met de kennis van de Pleiaden en andere sterrenstelsels. Praktisch gezien kun je die matrix het beste beschouwen als een enorme wolk van energie en intelligentie om je heen. Daarnaast komt er hier - in tegenstelling tot de Urim-Code stoel - nog een speciaal Lichtwezen bij om je te helpen.

Tijdens de behandeling kun je van alles ervaren: lichte of zeer heftige fysieke reacties, emoties, inzichten of zelfs visioenen. Het kan ook zijn dat je helemaal niks merkt, maar dat zegt meer over je eigen gevoeligheid als over de stoel en de Lichtwezens: het gebeurt evengoed.


* De Bron-Code stoel is een product van Monique Timmers en Marcel Jansen. Zie voor meer info over deze stoel: http://www.moniquetimmers.nl/energetische-stoelen/urim-bron/

.

Terug naar de inhoud