Cliëntenervaringen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Cliëntenervaringen

Op deze pagina vind je een aantal persoonlijke verhalen van mensen die met name zijn behandeld door de buitenaardse wezens van Sirius en/of die een Urim-Code of Bron-Code stoel behandeling hebben gehad.
Cliënt:Behandeling:Recentie:
SF te L
Buitenaardse wezens.
Een week na 1e behandeling.
"In eerste instantie was ik wat huiverig en licht beangstigd, door het beeld wat ik van buitenaardse wezens heb. Ik ben heel bekwaam geholpen om dit beeld los te laten en me over te geven. Ze bleken al snel heel erg liefdevol te zijn en ik voelde me er erg vertrouwd bij."

HvdB te H
Buitenaardse wezens.
Tijdens de behandeling.

"Het waait om me heen, zo snel gaat het allemaal. Het lijkt wel alsof ze overal tegelijk bezig zijn en het voelt heel warm en veilig."
AK te B
Buitenaardse wezens.
Drie weken na 1e behandeling.

"Ik heb al jaren pijn na een gebroken rugwervel en gebroken pols. Na de eerste behandeling ben ik al drie dagen zonder pijn geweest."
PL te L
Buitenaardse wezens.
Vijf maanden na 1e behandeling.
"Ik heb al heel lang behoorlijke pijn aan m'n beenspieren door een grotendeels loszittende steel van de heupprothese en gebruik daarvoor continue Paracetamol en ook heel vaak Diclofenac zetpillen. Een week na de 1e operatie had ik totaal geen pijn meer en heb daarna geen pijnstiller meer aangeraakt. Inmiddels zit die steel weer helemaal vast."
LF te W
Buitenaardse wezens.
3.5 maand na 1e behandeling.
"September 2014, eerste afspraak. Ben best een beetje nerveus. Wat staat me te wachten? Wat me opvalt is de liefdevolle, warme sfeer als ik de behandelkamer binnenstap. Ik hoop dat de buitenaardse wezens me van mijn klachten af kunnen helpen. Hoe lang dit zal duren kan niet worden aangegeven. De eerste sessie begint met een soort scan van mijn lichaam, zodat de buitenaardsen weten waar de problemen liggen en waaraan ze moeten werken. De klachten waar ik graag een oplossing voor wil, zijn verbetering van een traag werkende schildklier (hieruit vloeien veel problemen voort, waar ik mee geconfronteerd word), glaucoom, slecht zicht, veel hoofdpijn, erg moe, gewrichtspijnen en een pijnlijke rechter knie.

Op de tafel voel ik dat er erg aan mijn lichaam gewerkt wordt. Geen pijnlijke ervaring, maar druk op plekken, vooral bij mijn keel (schildklier), mijn voorhoofd, mijn rechterknie en in mijn buik onder het middenrif. Na een half uur voelt het klaar. Nu mag ik op de Urim-Code stoel plaats nemen. Vanaf het moment dat ik plaats neem is het alsof ik via mijn kruinchakra in een mooi licht sta. Voelt heerlijk vertrouwd aan. Ook nu voel ik trillingen in mijn lijf, niet vervelend, eerder prettig. Deze sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Na de eerste sessie is de pijn aan mijn rechterknie over. Heel sporadisch, wanneer ik een verkeerde beweging maak, voel ik nog iets, maar normaal heb ik geen pijn meer. Minder hoofdpijn, beter zicht, met name mijn rechter oog functioneert beter. Ik ben gaan minderen met de schildkliermedicijnen. Ben nog wel moe, maar er zijn dagen dat ik me fitter voel.

November 2014, tweede sessie. Behandeling als boven. Wederom wordt er hard aan mijn lichaam gewerkt. Vooral weer de schildklier waar ik veel voel. Ook in mijn hoofd en buik voel ik vooral warmte en beweging. Na de tafel weer op de Urim-Code stoel. Ook deze keer veel licht door mijn kruinchakra. Voor me zie ik veel warm licht. Het schijnt iemand van gene zijde te zijn. Ik weet het, maar zie geen gedaante. Na deze behandeling heb ik veel hoofdpijn, zie ik slecht en ben moe. Ga nu maar even niet meer minderen met de medicatie.

Januari 2015, derde sessie. Het schijnt vaker te gebeuren dat de eerste sessie veel verbetering brengt en de tweede wat tegen valt ten opzichte van de eerste. De behandeling is als bekend. Wat deze keer opvalt is dat ik de druk in mijn keel kwijt ben. Ik heb ook geen hoofdpijn meer, eerst wel een stekend gevoel in mijn linker slaap, maar dat verdwijnt na een aantal minuten. Ook voel ik weer beweging in mijn buik. Het is lekker relaxend op de tafel. De stoel volgt. Weer lekker rustig. Voel beweging om me heen. Daarna worden mijn buik en schouders behandeld met handoplegging. Een paar dagen later heb ik nog steeds geen hoofdpijn, geen druk in de keel en is mijn zicht goed. Zelfs heb ik het idee dat de vage vlek in mijn linkeroog iets minder is. Tot zover mijn bevindingen. Binnenkort laat ik mijn bloed testen. Ben benieuwd."
FS te A
Buitenaardse wezens.
Drie maanden na 1e behandeling.
"Tot nu ben ik 3 keer geopereerd door buitenaardse doktoren. Ik hoorde daarvan via een vriendin en had een artikel gelezen over een Israëlische man die met buitenaardse doktoren werkt. Ik heb reuma en vooral afwijkingen aan mijn handen door artritis en was benieuwd hoe het was om door hun geopereerd te worden.

De eerste keer heb ik er weinig van gemerkt. Ik lag rustig op de behandeltafel. Er wordt doorgegeven wat ik graag wil dat ze doen. Even daarna gaan ze aan het werk. Ik voelde alleen wat energie om me heen en kreeg het gevoel alsof ik opgetild werd, maar dat is alleen energetisch. De eerste keer checken ze je helemaal, word je helemaal doorgelicht.

Bij de tweede sessie had ik het gevoel dat ze al aan het werk waren toen ik nog maar amper op de behandeltafel lag. Ik voelde af en toe lichte pijnsteken in mijn handen en had na afloop het gevoel dat mijn handen waren ingetaped.

Ik had het gevoel dat ik nog een derde behandeling nodig had en bij deze sessie voelde ik ook lichte pijnsteekjes in mijn handen en opnieuw het gevoel dat mijn handen ingetaped waren. Verder is het afwachten hoe mijn lichaam op dit alles gaat reageren. Het lichaam reageert altijd veel trager dan de energie en deze doktoren werken puur energetisch, maar ik heb vertrouwen. Ik kan het rustig aanraden. Het is absoluut niet eng en zij (de buitenaardse doktoren) willen ons graag helpen."

ET te ON
Buitenaardse wezens & Urim-Code stoel.
Enkele dagen na 2e behandeling.
"Ik ben nu twee keer behandeld, beide keren eerst door de buitenaardse wezens op de behandeltafel en meteen daarna in de speciale stoel. Het is een bijzondere ervaring. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tijdens de behandeling niet veel verandering ervaar, maar wel veel gevoelens en lichtflitsen en aanwezigheid van diverse energieën beleef.

Op de stoel, terwijl ik de toermalijn en het bergkristal vasthield, werd mijn hele hoofd door een aparte kracht achterover getrokken, toen werd er gewerkt aan de spanning aan mijn nek en schouders, waar ik nu geen last meer van heb. Het is een bijzondere ervaring, die samen met de rustige en ervaren aanwezigheid van de begeleider ervoor zorgt dat ik nog beter en vaster in het leven sta."

HK te L
Buitenaardse wezens (afstandbehandeling) & Urim-Code stoel.
Twee maanden na behandelingen.
"Tijdens een heftige paniekaanval heb ik mogen ervaren wat een enorme kracht en liefde de buitenaardsen hebben. Ik was thuis en lag op bed, alles voelde donker en leeg en ik was helemaal mezelf kwijt. Mijn partner heeft Peter gebeld en die zei dat hij op afstand wat kon doen met lieve buitenaardsen, als ik dat goed vond. Spannend maar prima! Ik ben blijven liggen met de telefoon aan mijn oor.

Opeens voelde ik mijn hele lichaam zwaar worden, ik voelde duidelijk aanwezigheid om me heen. Mijn handen gingen tintelen en het voelde alsof ze mijn handen vast hadden en zo energie door mijn lichaam stuurden. Langzaam zakte de angst weg, alles voelde lichter. Ineens was het alsof mijn hartgebied openging en er een enorme straal van boven kwam en naar binnen ging: een en al liefde.

Inmiddels had Peter al opgehangen en uiteindelijk lag ik met een grote glimlach op bed. Ze hadden een aantal andere buitenaardsen gevraagd en die zijn nog bij mij gebleven om me nog een paar weken te helpen. Ik heb sindsdien niet meer zo'n heftige paniek gehad en ook de angst is weg.

2e behandeling, een dag later. Het bijzondere aan de stoel vind ik dat je zo diep in jezelf keert, als een enorm diepe meditatie, zo mooi. Zeker de laatste ervaring heeft veel indruk gemaakt. De stoel heeft me geholpen met aarden, in het hier en nu te kunnen zijn en om een hele krachtige oude ervaring uit het oude Egypte te mogen herbeleven waar ik nu nog steeds de kracht en liefde van mag voelen. De stoel helpt me met groeien en dichter bij mezelf komen en het is zeker niet de laatste keer dat ik in de stoel zit!"

JP te G
Buitenaardse wezens, Bron-Code stoel en Urim-Code stoel.
Twee weken na 2e behandeling.
"De ervaring die je beleeft tijdens de behandelingen is onbeschrijfelijk. De energie die door je lichaam gaat, voelt vol liefde en veiligheid. Ik ervoer de eerste 2 keer op de stoelen niet echt veel verandering tijdens de behandelingen, maar wel het gevoel alsof je in een ronde bol vol met buitenaardse energie zit (onmogelijk om je dat zomaar voor te stellen).

Ik zat destijds met een voor mij onbegrijpelijke inwendige pijn, waar ik me geen raad mee wist. Ik wist niet hoe ik dat had gekregen en hoe ik het ooit weg zou krijgen. Door de behandelingen ben ik achter heel veel redenen van die pijn gekomen.

Ik heb zoveel liefde ervaren en zoveel intense energie tijdens elke behandeling. Tijdens de behandeling in de stoel moest ik vaak  visualiseren dat ik naar de “kern van de aarde” ging en daar een kristal zou zien. Iedereen ziet dit anders voor zich dus eerst wist ik ook niet hoe ik dat moest doen en wat ik moest kunnen zien. Ik heb geleerd dat alles goed is, dus wat je ook voor je ziet of wat je ook denkt tijdens het visualiseren, het is goed.

Ik ben heel veel bezig geweest met mijn vorige levens en daardoor ben ik van veel onbehandelbare problemen afgekomen. De ontwikkeling waar ik doorheen ging en ga, zijn onbeschrijfelijk mooi. Ik ervaar nu zoveel meer liefde, geniet zoveel meer van mijn leven en ik voel me weer 100% geaard. Het is een geschenk om door al deze buitenaardse wezens en Lichtwezens geholpen te mogen worden."

.

Terug naar de inhoud