Buitenaards: Sirianen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Buitenaards: Sirianen

Behandelingen
Geschikt voor:
Genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, pijnbestrijding.

Een tot voor kort zeer onbekend fenomeen zijn operaties die worden uitgevoerd door buitenaardse wezens. "Dat kan helemaal niet!" is dan meestal de eerste reactie. Toch wel. Dit gebeurt al sinds begin jaren '90 in Israël en in de Verenigde Staten. In Israël waren in 2003 al 50 "klinieken" en in de Verenigde Staten waren er toen al 464. Het gebeurt ook in Engeland, Denemarken en in Australië. Er wordt op dit moment een wereldwijd netwerk uitgerold. In Nederland is dit in februari 2014 door de Israëliër Haggai Katz geïntroduceerd.

Bij het woord "kliniek" moet je je niet teveel voorstellen, want het is voor ons slechts een plaats waar het gebeurt. Er is helemaal geen steriele operatiekamer voor nodig: een simpele tafel waar je een beetje comfortabel op kunt liggen, is al voldoende. Zij hebben echter in hun parallelle wereld een compleet ingerichte operatiekamer, die wij niet kunnen zien. De operatie wordt uitgevoerd door een zeer kundig team van artsen en chirurgen, afkomstig van Sirius. Deze behandelingen gebeuren in samenwerking met een intermediair en in dit geval zijn wij dat.

Er zijn al heel veel operatieteams actief. Wij werken met een vaste groep van zeven personen, onder leiding van een man van ca. 700 jaar oud! Ze zijn speciaal opgeleid om mensen te genezen van allerlei fysieke, energetische, emotionele en mentale problemen. Ze werken bijzonder snel en zeer nauwkeurig. Hun methoden lopen vér vooruit op de stand van de aardse reguliere geneeskunde. De resultaten zijn vaak zo spectaculair, dat je er gewoon niet om heen kunt. Ze doen in ongeveer een half uur, wat in aardse begrippen wel twaalf uren zou duren (als we dat zouden kunnen tenminste).

Over het algemeen word je de eerste keer helemaal gescand. Alles wordt nagekeken: je botten, spieren, organen, zenuwen, bloed, genen, hormonen, energie, etc. Ze hebben daarna dan ook een compleet beeld van je hele systeem en weten precies wat er mis is. Vervolgens beginnen ze aan je te werken. Als het om fysieke problemen gaat, gaan ze bv. tussenwervelschijven vervangen, nieuwe stamcellen en nieuw DNA inbrengen, spieren soepeler maken, het injecteren van vloeistoffen, vitamines en medicijnen, schoonmaken van bloed en organen, etc. Ze voeren echter geen cosmetische ingrepen uit en wagen zich niet zo graag aan complexe oogoperaties. Ook vragen ze, als dat nodig is, de hulp van engelen en andere wezens. Het kan zijn dat ze dingen tegenkomen waar eerst over nagedacht en overlegd moet worden, zodat die pas een volgende keer kunnen worden aangepakt.

Ze werken vanuit een parallelle wereld en dus kunnen wij ze niet zien en horen. Maar zij zien en horen ons wel. Ze gebruiken geen scalpels en schaartjes, maar andere gecompliceerde instrumenten, waarmee ze in ons energielichaam opereren. Ons fysieke lichaam is nl. een afspiegeling van ons energielichaam en niet andersom. Dat betekent dat als je iets in het fysieke lichaam verandert, maar de oorzaak niet in het energetische oplost, de kwaal weer terug komt. Los je het echter op energetisch niveau op, dan zal dit uiteindelijk ook doorwerken in het fysieke. Het eerste effect kan al dezelfde dag merkbaar zijn, maar maximale resultaten bij fysieke problemen - zoals bv. bij de implantatie van nieuwe cellen of het vervangen van tussenwervelschijven - worden mogelijk pas na enkele maanden bereikt.

Er zijn mensen die tijdens de behandeling helemaal niets merken, maar er zijn er ook die het tamelijk heftig beleven. Er beweegt dan van alles aan je lijf zonder dat je dat zelf doet en soms heb je zelfs een aantal dagen spierpijn. Peter heeft ook een aantal operaties ondergaan i.v.m. zijn heupproblemen (loszittende prothese) en hij is daar zeer tevreden over. Ook hij heeft dat behoorlijk intens beleefd.

Meestal duurt de behandeling zelf (de tijd dat je op de tafel ligt) zo'n 25 tot 30 minuten. Het is helemaal niet eng en het voelt allemaal heel veilig. Wij zijn echter geen medium: we kunnen ze wel aanroepen en uitleggen wat je graag zou willen, we weten ook dat ze er zijn en wanneer ze klaar zijn, maar we kunnen (nog) geen informatie van hun aan je doorgeven.

Meer informatie vind je op de website van Adrian Dvir en zoek maar eens op "Alien Healing", dan vind je nog veel meer...

.

Terug naar de inhoud