Christusbewustzijn - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Christusbewustzijn

Behandelingen
Geschikt voor:
Opmerking:
Al diegenen die willen werken aan hun spirituele ontwikkeling.
Dit mag maximaak drie keer worden gedaan.

Het bereiken van het Christusbewustzijn is op dit moment het allergrootste doel in de spirituele ontwikkeling van de gehele mensheid. Dat is waar we met z'n allen naar toe moeten in het net begonnen Aquariustijdperk. Peter en Wieke hebben beide de kennis en de energie mogen ontvangen, waardoor ze deze inwijdingen mogen doen. Het heeft niets met de kerk te maken en er zijn helemaal geen voorwaarden aan verbonden. Jong, oud, man, vrouw, spiritueel onderlegd of niet: iedereen mag worden ingewijd. Deze inwijding geldt voor de rest van je leven!

Het effect hiervan is dat je als vanzelf steeds meer vanuit je hart (gevoel) kunt gaan leven en minder vanuit je hoofd (verstand/angst). Het haalt je langzaam maar zeker uit je "Ik en de rest" bewustzijn en brengt je in het "Wij" bewustzijn. We leven door allerlei geprogrammeerde angsten, eigen angsten, frustraties, verdriet en boosheid veel te veel als een los individu in deze maatschappij: we moeten veel meer een eenheid gaan vormen, één grote familie... de Wet van EEN.

De inwijding zelf wordt altijd voorafgegaan door een behandeling in de Bron-Code stoel. Die behandeling is hierbij ook inbegrepen. Daarna lig je op de behandeltafel: je hoeft zelf helemaal niets te doen. Er wordt d.m.v. handoplegging gewerkt aan je hoofd, je keel, je hart en in je aura. Hierbij wordt de zeer liefdevolle energie van het Christusbewustzijn (9e dimensie) gekoppeld aan je 7e chakra (kruinchakra), je keelchakra wordt geopend, je 4e chakra (hartchakra) wordt verbonden met de 5e dimensie (pure liefde) en er wordt een verbinding tussen het hart en de kruin gemaakt, waardoor de Christusenergie weer in je hart kan stromen.

Tijdens de behandeling wordt er een anker gecreëerd (een bepaalde manier van aanraken), waardoor je thuis zelf die energie weer kunt oproepen en versterken. Je mag dit zo vaak doen als je wilt.

.

Terug naar de inhoud