Heilige Ring van Leven - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Heilige Ring van Leven

Behandelingen
Geschikt voor:
Astrologische inwijding voor gevorderden. Een heel mooi "Kosmisch cadeau!"

De Heilige Ring van Leven is een bijzondere astrologische inwijding, die vroeger in Atlantis aan de priesters werd gegeven. Deze behandeling kan pas worden uitgevoerd als je redelijk klaar bent met je karma. Bij de Spirituele School doen we dat dan ook pas na de afronding van Graad 5.
 
Het verschil met de andere Heilige Ringen is dat deze inwijding niet met organen werkt, geen bevelpunt heeft en met speciale kaartjes op het 1e chakra en het hartchakra werkt. Het is een Lichtring die gebruikt wordt om het bewustzijn te verruimen. Het geeft heel veel inzicht in onze interactie met de planeten en is belangrijk om de Maan-Mercurius-Venus cyclus te doorbreken. Dit zijn de lotbestemmende planeten en deze cyclus heeft te maken met het afhandelen van en inzichten verkrijgen in je karma.

   
Maan, Mercurius en Venus

Als dat klaar is, kun je verder gaan met de Mars-Jupiter-Saturnus cyclus. Deze drie planeten vormen de bevrijdende planeten.
       
Mars, Saturnus en Jupiter

Deze behandeling wordt uitgevoerd in de Urim-Code stoel of in de Bron-Code stoel m.b.v. speciale templates. Ook deze methode is nog nergens ter wereld beschreven en is afkomstig van de priesters uit het oude Atlantis.

.

Terug naar de inhoud