16 DNA Lichtcodes - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

16 DNA Lichtcodes

Behandelingen
Geschikt voor:
Spirituele ontwikkeling, blokkades wegnemen.

Ieder mens heeft 16 DNA Lichtcodes, die elk staan voor een bepaalde kwaliteit. Ze zijn bedoeld om stuk voor stuk geactiveerd te worden, waardoor zich steeds meer kwaliteiten in je leven gaan aandienen. Dat kan op een langzame manier, door je zelf steeds meer te ontplooien en waardoor sommige codes spontaan geactiveerd worden, maar het kan ook op een snellere manier, door ze bewust te (laten) activeren.

De codes zijn opgeslagen in je DNA. Zodra die helemaal geactiveerd zijn, zul je merken dat blokkades gaan verdwijnen en je veel beter gaat functioneren. Deze codes hebben betrekking op:
 
 1. Je Hogere Zelf en spiritualiteit
 2. Liefde voor jezelf
 3. Liefde voor anderen
 4. Levenspartner
 5. Ouders
 6. Broers en zussen
 7. Vrienden
 8. Passie
 9. Werk en prestaties
 10. Dieren
 11. Aard en de Aarde
 12. Muziek en kunst
 13. Geld en welvaart
 14. Ego, gevoel voor eigenwaarde
 15. Fysieke lichaam
 16. Energie

Deze codes worden normaliter geactiveerd door per code een tijdje op een bepaalde afbeelding te mediteren, waardoor jouw systeem daarmee begint te resoneren en de code geactiveerd wordt. Vaak moet je hierbij ook een aantal cijfers hardop uitspreken. Om dit goed tot je systeem te laten doordringen, zul je deze meditatie vaker moeten herhalen, totdat je voelt/weet dat die code helemaal is geactiveerd. Daarna kun je verder met de volgende Lichtcode. Hiervoor worden meestal meditatiemiddagen/avonden georganiseerd.

Ook kun je naar een hiervoor opgeleide DNA Lichtcodetherapeut gaan, die afhankelijk van jouw klacht een bepaalde DNA-code opent, activeert en weer sluit.

Bij ons gebeurt die activatie op een heel andere manier. We doen dit in de energetische stoelen, zonder afbeeldingen, cijfers en meditatie, want de Lichtwezens doen heel vakkundig en zeer snel al het werk voor je. Alle 16 codes kunnen in één behandeling worden gedaan en soms moet dat later nog een paar keer worden herhaald om ze allemaal 100% geactiveerd te krijgen.

 

.

Terug naar de inhoud